HP presenta una nova sèrie de dispositius DesignJet per equipar als professionals de la impressió de gran format amb la tecnologia necessària per afrontar la nova situació i que el seu negoci segueixi creixent. Aquestes noves gammes també ofereixen una qualitat fotogràfica i de color avançada, una major precisió i un nou potencial d’aplicacions gràfiques, al temps que permeten millorar la sostenibilitat.

Els dos nous dispositius HP DesignJet Z Pro, ofereixen als proveïdors de serveis d’impressió (PSP) i als professionals de sistemes d’informació geogràfica (SIG) les últimes solucions per produir impressions professionals de qualitat fotogràfica i mapes generats per SIG amb gran precisió de color.

HP presenta una nova sèrie de dispositius DesignJet

“Mentre els nostres clients segueixen bregant amb les fluctuants condicions de negoci després d’un parell d’anys excepcionalment difícils, sabem que l’ampliació de les seves aplicacions d’impressió, la capacitat de moure ràpidament i l’excel·lent rendiment gràfic i de color defineixen les seves necessitats d’impressió en gran format”, ha assenyalat Daniel Martínez, director general del Negoci de Gran format d’HP. “Per això, presentem les noves sèries HP DesignJet Z Pro, aquest portfoli està dissenyat per ajudar els usuaris a sortejar la incertesa de la demanda, respondre a terminis més ajustats i desbloquejar el potencial no explotat de les seves pròpies ofertes”.