Eurofragance, empresa creadora de fragàncies, nomena Leandro Nonino nou Director General i Vicepresident de Vendes de Eurofragance als Estats Units. Amb aquest nomenament, Eurofragance fa un pas més en la seva aposta pel creixement en el mercat americà, on ja comptava amb presència gràcies a la seva planta de producció i centre creatiu a Mèxic.

Al capdavant d’aquest nou càrrec, Nonino s’encarregarà de consolidar la integració entre Fragrance Design, filial nord-americana de la companyia ubicada a Atlanta, i les estructures d’Eurofragance. També formarà part de l’equip d’Estats Units i d’integrar-lo a l’Organització Global de la companyia. A més de definir l’estratègia de màrqueting i vendes per a la regió, Nonino dissenyarà i implementarà un pla de negocis a 3 anys alineat amb els objectius d’Eurofragance per al 2020.

El nou Director General i Vicepresident de Vendes als Estats Units compta amb una àmplia experiència en multinacionals com Firmenich, Evolva SA i Ginkgo Bioworks, Inc. on ha treballat en departaments de vendes, màrqueting i desenvolupament de negocis.

Les seves diferents pràctiques professionals l’han guiat fins al món de les fragàncies. Gràcies als seus coneixements de negoci estratègic, la nova incorporació d’ Eurofragance arriba amb l’objectiu de coordinar el departament de màrqueting i vendes mitjançant la planificació estratègica de la regió d’Amèrica del Nord.