Humitas, en col·laboració amb la revista Foodie Culture Barcelona i altres marques líders del sector gastronòmic, ha organitzat un dinar de xefs a l’espai Simultaneo de l’hotel Catalonia Plaza.
Es tracta de la primera edició de la Foodie Chef’s Table on totes les marques participants han aportat els seus productes per organitzar un àpat on tothom ha pogut degustar plats d’altíssima qualitat i producte premium. A banda d’altres elements com equipament, vestuari o vaixelles que són una part essencial del sector.
En aquesta ocasió els xefs deixen de banda els fogons per convertir-se en els convidats. Les seves marques de capçalera els fan aquest petit homenatge perquè durant el Foodie Chef’s Table puguin ser ells els que s’asseuen a la taula per gaudir juntament amb altres companys de professió.
L’esdeveniment ha anat a càrrec de la revista Foodie Culture Barcelona que ha organitzat aquesta trobada per tal de facilitar l’intercanvi de coneixements, la descoberta de noves marques, i professionals amb una degustació de productes de màxima qualitat.
En total han participat cinquantena de xefs convidats, la majoria de la ciutat comtal, tot i que també hi ha alguns han vingut d’altres punts de Catalunya, alguns altres de Madrid i fins i tot un dels convidats ve de Sao Paolo (Brasil).