La donació es repartirà entre la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments, Aldees Infantils SOS, Cáritas i Creu Roja.

Els tradicionals dinars de Nadal de la plantilla de Banc Sabadell no es celebraran aquest any com a mesura de protecció davant del context actual, marcat per la pandèmia de la COVID-19. Per aquesta raó, els empleats de l’entitat han decidit donar el pressupost que tenien assignat per a aquestes trobades, que suma un total de 400.000 euros, a entitats socials per a ajudar-les a fer front a la situació actual.

A través d’un procés participatiu, els diferents equips del banc han decidit repartir aquesta quantitat entre la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments, Aldees Infantils SOS, Cáritas i Creu Roja.

Aquesta iniciativa es suma a d’altres realitzades pels empleats de Banc Sabadell com les campanyes de recollida de fons en benefici d’entitats socials como Save the Children per reduir la bretxa digital, accions de mentorització per empoderar dones vulnerables i ajudar-les a aconseguir feina, accions d’acompanyament o la campanya dels Reis Mags, on voluntaris de Banc Sabadell apadrinen els regals de Nadal dels nens en risc d’exclusió social.

Font: Banc Sabadell