El proper dilluns 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. En un dia tan especial com aquest, des de Banc Sabadell es volen apropar a la societat a través d’un missatge del doctor Jesús M. Blanco, oncòleg a l’Hospital Donostia i guanyador de el premi Osakidetza en 2019. El doctor Blanco advoca per crear consciència sobre els hàbits de vida saludables per prevenir el càncer.

 

A part de la importància de la prevenció i de tractament de el càncer, hem de ser conscients que hi ha un moment durant la malaltia en què el pacient té una afecció psicològica i econòmica. Segons l’experiència de el doctor Blanco, poden donar-se situacions en què el pacient:

  • Deixi temporalment de treballar per centrar-se en el tractament, i que això afecti la seva economia familiar.
  • Decideixi rebre un tractament privat o fins i tot realitzar una operació estètica després del seu tractament.
  • Vulgui fer un viatge quan tot el procés acabi.

Per cobrir totes aquestes necessitats, cada vegada més, les asseguradores estan prenent consciència i adapten els seus productes a les necessitats de cadascun dels seus clients. Com l’assegurança de vida adaptat Life Care Mujer de Banc Sabadell, que avança una dotació econòmica en el moment de la detecció d’un càncer ginecològic, perquè la pacient la pugui utilitzar en aquelles despeses imprevistes que decideixi.

Font: Banc Sabadell