Aquesta solució s’ha desenvolupat íntegrament en el centre de referència internacional de 3D de Sant Cugat del Vallès.

L’empresa associada HP ha presentat Metall Jet S100, una solució que permet produir a gran escala metalls impresos en 3D per a diferents indústries. Aquestes peces impreses en 3D acceleren el disseny i la producció en massa de productes innovadors de sectors com ara el metge, industrial, béns de consum i d’automoció.

La solució Metal Jet S100 d’HP està transformant les indústries i ajudant a escalar la producció en massa de peces metàl·liques impreses en 3D, accelerant la transició a la indústria 4.0.

“Estem sent testimonis de com sectors sencers, des de l’industrial fins al de consum, passant pel sanitari i el d’automoció, busquen transformar digitalment els seus processos de fabricació i les seves cadenes de subministrament en un món en el qual la volatilitat és la nova normalitat”, afirma Didier Deltort, president del negoci de Personalització i Impressió 3D d’HP. “A mesura que la promesa de la impressió 3D s’aferma, HP s’ha convertit en un soci de confiança per a ajudar a accelerar el camí cap a la producció. La introducció de la nostra nova solució comercial Metal Jet, juntament amb la col·laboració innovadora amb líders del mercat com Schneider Electric, està facilitant el model per a una fabricació més sostenible, fiable i eficient”.

HP llança una solució que produeix a gran escala peces metàl·liques impreses en 3D

HP Sant Cugat, centre d’excel·lència en tecnologia i solucions comercials d’impressió 3D

Aquesta solució ha estat desenvolupada en la seu mundial d’HP del negoci de 3D que es troba en el centre de Sant Cugat del Vallès. Un centre de primer nivell que compta amb més de 700 enginyers i professionals de tot el món que treballen per desenvolupar innovacions revolucionàries.

“Des que vam anunciar la innovadora tecnologia Metal Jet el 2018, hem estat treballant per a desenvolupar la solució comercial més avançada de la indústria per a la producció massiva de metalls en 3D”, afirma Ramon Pastor, director Global de Metalls 3D d’HP. “Les peces metàl·liques impreses en 3D són una força impulsora clau de la transformació digital i la nova solució Metal Jet S100 proporciona una oferta de metalls d’avantguarda per als nostres clients, des dels primers dissenys fins a la producció, però el més important és que els ajuda a aprofitar el potencial il·limitat de la fabricació digital”.

Schneider, col·laboració innovadora i aplicacions trencadores

Els avanços i les noves aplicacions de producció posen de manifest els avantatges de Metall Jet, com la millora de la productivitat, el baix cost de les peces i l’excel·lent qualitat.

Schneider Electric és el líder mundial en la transformació digital de la gestió de l’energia i l’automatització. El seu portfolio de productes inclou productes, controls, software i serveis per a aplicacions residencials, comercials, industrials i crítiques.

Gràcies a la seva última disponibilitat comercial, la solució Metal Jet d’HP està creant ara oportunitats de producció de metalls en massa per a encara més partners i clients de tot el món, inclosa l’empresa multinacional d’automatització digital i gestió de l’energia, Schneider Electric, i Domin Digital Motion, un líder industrial centrat en sistemes hidràulics i vàlvules.

HP llança una solució que produeix a gran escala peces metàl·liques impreses en 3D