Captura de pantalla 2017 04 24 a las 13.08.09La multinacional HP preveu augmentar la seva plantilla i reforçar noves inversions durant aquest 2017 en el seu centre d’innovació de Sant Cugat, segons informa TOT Sant Cugat.

Durant el 2016, la multinacional, pionera mundial en la impressió en 3D, ja va contractar 200 persones a Sant Cugat i el compromís és seguir augmentant la plantilla durant aquest any. Així ho va confirmar en una entrevista el vicepresident i director general de l’empresa, Ramon Pastor, assenyalant que “l’any passat HP va contractar a 200 persones” i que, aquest any, “no sé si seran 200 persones més, però hi haurà creixement net de plantilla”.

En declaracions recollides per La Vanguardia, el director general d’HP Espanya, Ramon Pastor, va afirmar que reforçarien noves inversions dient que “es mantindran les inversions fortes que s’han fet en el passat” ja que, “estem contractant molt i la idea és créixer de forma important”.

HP té a Sant Cugat el seu centre d’innovació més gran de fora dels Estats Units i actualment dona feina a 1.900 persones, 600 de les quals són enginyers. De fet, ha sigut des de Sant Cugat on HP ha impulsat i desenvolupat les seves solucions d’impressió en 3D, reconegudes internacionalment.

 

Font: TOT Sant Cugat