Junta Directiva 12 07 17

El passat dimecres 12 de juliol va tenir lloc la reunió mensual de la Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a l’Hotel Qgat, que va estar centrada en l’anàlisi de l’organització del Tribuna Sant Cugat Empresarial, celebrat el passat dijous 6 de juliol al Teatre Auditori de Sant Cugat.

 

Des de l’Associació s’ha fet una valoració molt positiva de la nova etapa de l’esdeveniment, que va comptar amb la presència de més de 250 empresaris. El president Joan Franquesa va destacar la importància de que el “teixit econòmic de Sant Cugat es conegui i interrelacioni i posi en valor el territori”. L’edició d’enguany ha presentat la novetat del format de conversa entre dos ponents, l’Aleix Valls i el Marc Vidal, que van debatre sobre la transformació digital. Aquesta modificació ha estat rebuda de forma molt positiva per tots els assistents a la jornada. L’Associació ja treballa en la següent edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que se celebrarà a finals d’aquest any.

Per a finalitzar la sessió, també es van debatre les futures actuacions en mobilitat, que es produiran al Parc Empresarial de Sant Joan, on es pretén potenciar el transport públic i la bicicleta, després de que el volum de gent que es desplaça a treballar s’hagi doblat en els darrers 10 anys. És per això que es construiran dos pàrquings, i una zona d’aparcament amb un model de pagament mixt. Hi hauran zones de tarifa taronja, d’àrea blava i una per a residents. A més s’enllumenarà tota l’Avinguda de la Generalitat, on es projectaran diferents carrils bici.