Foto Juan Ramon

Eurofragance, empresa associada a Sant Cugat Empresarial, dedicada al disseny i creació de fragàncies, ha nomenat a Juan Ramón López Gil nou Director Financer (Chief Financial Officer).

 
Amb la contractació del que fos director financer del grup COMSA, l’empresa aposta per enfortir la seva activitat global en l’àmbit financer i legal. El nou CFO té la missió de consolidar les relacions internacionals amb tercers i aportar la seva experiència en possibles processos de compra o integració d’empreses. A més, Juan Ramón López Gil també es responsabilitzarà de l’assessoria legal a nivell global.

 

Juan Ramón López Gil és Llicenciat en Administració i direcció d’empreses i MBA per ESADE, i Master CEMS per Haute EtudesCommerciales (HEC-París), amb habilitats en gestió internacional, posada en marxa de filials i desenvolupament de mercats i aliances.

Eurofragance, “Capturant sensacions” des de 1990

Eurofragance és una empresa internacional d’origen familiar dedicada al disseny i producció de fragàncies per a la perfumeria, la cura personal i de la llar. Va ser creada l’any 1990 amb el lema “Capturant sensacions”. Crea fragàncies úniques en les quals posa la seva creativitat, passió i coneixement que es converteixen en un valor diferencial en els productes dels seus clients.

La companyia compta amb presència local en més de 60 països i vendes en els cinc continents. Les seves filials estan a Turquia, Mèxic, Dubái i Singapur i disposa de plantes de fabricació a Barcelona, on es troba la seva seu central, Mèxic D.F i Singapur. També té distribució exclusiva a Filipines. L’any passat, Eurofragance va facturar 68,8 milions d’euros i actualment compta amb 254 professionals.