L’empresa associada Epson, líder mundial en impressores d’etiquetes i tiquets, arriba a una nova edició de la Fira Hostelco amb una àmplia oferta de solucions per a la gestió del punt de venda, i posant el focus en les solucions per a l’etiquetatge en color. A més, aprofita la seva presència a la fira (pavelló 7, estand E850) per mostrar per primera vegada al nostre país la seva última solució per a etiquetes mPOS, que aporta grans avantatges al mercat de menjar per emportar, comandes per recollida a la botiga i lliuraments a domicili.

La TM-L100 és una impressora d’etiquetes sense revestiment, altament compacta, que ofereix una integració senzilla i completa de sistemes basats en iOS, Android i Java amb els sistemes de gestió de punt de venda ja existents dels usuaris. La impressora ofereix connectivitat Bluetooth amb funcions de sincronització i càrrega ràpida, la qual cosa significa que els usuaris poden sincronitzar els dispositius amb els sistemes de treball actuals de manera àgil i convenient.

I el que és més important, aquesta nova impressora sostenible elimina els residus plàstics de les etiquetes. A més, el suport no requereix enlairament posterior, cosa que estalvia temps. L’ús d’una impressora d’etiquetes també redueix els errors associats amb les etiquetes escrites a mà, ja que les etiquetes mostren informació important de manera clara, com ara el nom del client, l’adreça de lliurament o el contingut alimentari.

“La nova TM-L100 està dissenyada per ajudar que els proveïdors de menjar per emportar, recollides a la botiga i lliuraments a domicili puguin operar de forma més eficient i estalviar temps, amb l’avantatge afegit d’utilitzar etiquetes sostenibles sense plàstic. Les etiquetes sense revestiment poden millorar els fluxos de treball operatius en eliminar la necessitat d’enlairar-se i escriure-hi manualment, cosa que requereix molt de temps i acostuma a generar errors. La TM-L100 imprimeix etiquetes clares i llegibles, i pot contenir una àmplia gamma d’informació útil, com les dades del client i el contingut alimentari. I amb les solucions ePOS incorporades, la TM-L100 es pot integrar molt fàcilment” assenyala Xavier Aliaga, director de la divisió Business Systems d’Epson Ibérica.