El paradigma del rendiment de l’equip està canviant. L’impacte global de la Covid-19 ha augmentat la importància de les mètriques específiques per ajudar-nos a aprendre i a ajustar les nostres estratègies corporatives. A més, el lideratge en temps incerts s’ha de basar en la innovació i en les dades a temps real.

La transformació digital i les noves formes de treball estan alterant totes les organitzacions, desafiant la nostra percepció del lloc de treball avui dia. Les empreses necessiten cada vegada més equips àgils, previsors i intel·ligents, capaços d’adoptar estratègies de gestió transformativa per a mantenir-se al dia amb un entorn empresarial en contínua evolució, preservant al mateix temps el engagement i el benestar de l’organització. Els millors consultors i coaches necessiten dades humanes transparents per a donar suport a la transformació digital, cultural i de lideratge dels seus clients.

TeamEQ, companyia associada a Sant Cugat Empresarial, anuncia la signatura d’un acord de Partenariat internacional amb el Center for Creative Leadership© (CCL) per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, amb l’objectiu d’enfortir els serveis de coaching executiu i de coaching d’equips de CCL per als seus clients mitjançant l’accés a dades humanes en temps real.

TeamEQ és la plataforma en línia de ràpid creixement Team Analytics & Team Intelligence que respon a les necessitats d’ecosistemes organitzacionals específics. Ofereix una plataforma analítica única en temps real que ajuda les empreses a mesurar i millorar el rendiment i l’engagement de l’equip a través d’una tecnologia pionera i de la transparència.

“Estem orgullosos d’anunciar aquesta unió amb una institució de desenvolupament de lideratge de primer nivell com CCL, que representa la nova era d’eficàcia organitzativa en la qual totes dues empreses creuen, unint la tecnologia i el desenvolupament humà. Els nostres clients es beneficiaran d’una solució completa i tangible per al nou entorn empresarial, integrant la més avançada Analítica d’Equips en temps real amb intervencions de coaching d’alt nivell “on demand”, diu Francesca Gabetti, Cofundadora i Directora General de TeamEQ.

Amb el suport de TeamEQ, CCL, proveïdor mundial de serveis de desenvolupament de lideratge, proporcionarà un mètode innovador de coaching, aprofitant la capacitat de la plataforma de retornar solucions simples, impactants i predictives.

Aquest acord, en línia amb la visió i estratègia de TeamEQ, és una fita important en el creixement global de la companyia i és una nova validació de la seva metodologia científica única.

Nascuda fa 4 anys entre Silicon Valley, Barcelona i Milà, la start-up compta ara amb un equip de més de 15 professionals i ha arribat a la seva segona ronda de finançament, oferint serveis per a empreses de diferents sectors en més d’una dotzena de països.

Segons Lynn Collins, Directora d’Associacions Estratègiques de CCL en la EMEA: “Aquesta innovadora unió, combina l’anàlisi de dades fiables amb l’experiència en coaching de CCL per a oferir una experiència poderosa als nostres clients, enfortint el rendiment de l’equip a través d’intervencions de coaching específiques. En aquests temps, el coaching continua sent un element clau perquè les organitzacions preparin a les persones per a liderar a través de la innovació disruptiva i accelerar noves formes de treball per a obtenir resultats rellevants”.

Francesca Gabetti afegeix que, “la Covid-19 ha redefinit la nostra manera de treballar en entorns incerts i complexos. Ara, més que mai, escoltar als nostres equips, amb el suport de la retroalimentació en temps real i la presa de decisions immediates a través de les dades humanes digitals és una necessitat per a totes les empreses per a garantir la continuïtat del lideratge”.

Font: TeamEQ