Solideo, empresa especialitzada en la gestió integral de projectes d’energia fotovoltaica, ha rebut l’Accèssit Formació i Ocupació 2022 en la VI Edició del Premi Pime de l’Any Barcelona 2022, un premi que reconeix la creació d’ocupació de qualitat i la formació contínua, i que va tenir lloc ahir a la tarda a l’oficina Smart Red de Passeig de Gràcia amb la participació de 700 empreses de diferents sectors econòmics.

Els Premis Pime de l’Any reconeixen la contribució de les pimes en la societat i en l’economia, en aspectes com són la innovació, la digitalització, la internacionalització, la sostenibilitat, la creació d’ocupació o la formació de talent. En definitiva, uns premis que impulsen a les empreses i que reconeixen l’acompliment i la labor diària de les petites i mitjanes empreses.

Des de l’any 2019, l’empresa associada Solideo ha generat més de 260 llocs de treball, apostant pel control de la seva cadena de valor, des de l’estudi de les necessitats del client i la personalització d’ofertes fins a la instal·lació del producte i el manteniment. Amb tot, també ha contribuït notablement amb la formació de treballadors especialitzats en l’empresa fotovoltaica, un sector que està en fort creixement, però que actualment té una greu manca de treballadors especialitzats que estiguin formats.

Rafa Reyes, CEO i cofundador de Solideo, ha destacat que “aquest premi ens omple d’orgull i ens anima a empoderar les persones i les empreses a continuar generant la seva pròpia energia”. També ha reconegut “el gran esforç que fem des de Solideo per generar ocupació i formar treballadors en un sector on gairebé no hi ha ningú que ens arribi ensenyat”, i ha agraït “el treball de tot l’equip de la companyia”, del qual està “molt orgullós”.