Sentir, viure, experimentar la música des de dins. Aquest és l’objectiu de la iniciativa conjunta d’HP i la Fundació “la Caixa”. Symphony, com s’ha batejat el projecte, transporta l’espectador al cor d’una orquestra per participar de les emocions i les sensacions que li trasllada les capacitats de la tecnologia de Realitat Virtual d’HP. Tota una experiència immersiva sense precedents pensada per sorprendre als usuaris de la mà del director d’orquestra Gustavo Dudamel.

L’esperit innovador de Fundació “la Caixa i HP ha inspirat un projecte que converteix un concert de música en una experiència màgica. Una vivència en què la combinació de melodia, ritme i harmonia envolta l’espectador i li proporciona una forma diferent i única de viure i sentir la música.

“El món de la cultura ens marca nous horitzons que canviaran la manera en la qual els artistes expressen tot el seu talent, a través de continguts més immersius i visualment molt més emocionants. Això provocarà que els espectadors puguin viure experiències cada vegada més reals i impactants, que els faran gaudir de continguts com mai ho havien fet”, ha declarat Montse Serra, directora general de Solucions i Serveis d’HP. “Projectes com Simphony són un exemple perfecte de com es pot anar més enllà i explorar nous horitzons que ens facin viure i sentir la cultura de manera diferent, i com la més avançada tecnologia pot ajudar en la creació d’experiències úniques per a l’espectador”.

“Amb aquesta experiència insòlita i captivadora, volem contribuir a divulgar la música clàssica a través de les composicions simfòniques i portar-la a al gran públic, així com a tots els amants de la música que es poden sentir atrets per ella. Orquestra i director es donen la mà per proposar un viatge molt especial i sense precedents a través de les emocions i les notes de grans compositors cap al cor de la música clàssica”, ha ressaltat Ignasi Miró, director corporatiu de l’Àrea de Cultura i Ciència de la Fundació “la Caixa”.