La firma reforça així les àrees de Fiscal, Consultoria Tecnològica i Forensic. Reafirma al seu torn el seu compromís estratègic de promoció interna

Grant Thornton continua amb la seva aposta estratègica de promoció interna de professionals de gran vàlua, nomenant a cinc nous socis. Es tracta dels professionals Juan Francisco Nasser, nou soci de l’àrea de Forensic i de Manuel Sanmartín, nou soci de Consultoria Tecnològica i Innovació. A més d’aquestes dues noves promocions, durant l’última Junta de Socis van ser nomenats tres nous socis equity que venien desenvolupant ja una extensa trajectòria dins de la firma des de fa més d’una dècada; es tracta de Fernando Vírseda, Juan Martínez i José Antonio Justicia, tots pertanyents a l’àrea Fiscal. Cadascun d’ells aporta més capacitats i valor al mercat, en un moment en el qual l’assessorament professional resulta clau en la recuperació de nombroses companyies després del COVID-19.

Grant Thornton nomena cinc nous socis, tres d'ells de quota

“És un orgull que els nostres dos nous Socis provinguin d’àrees com Forensic i Consultoria Tecnològica, serveis pels quals hem apostem clarament des de fa diversos anys”, valora Alejandro Martínez Borrell, president de Grant Thornton.

Els tres nous Socis de Fiscal

Fernando Vírseda es va incorporar l’any 2007 i posseeix més de 25 anys d’experiència en assessorament i planificació Fiscal. Llicenciat per la Universitat Complutense de Madrid, és advocat membre del ICAM i compta amb sengles màsters en Fiscalitat i Tributació i Comptabilitat Financer pel CEF.

Un altre dels nous socis és Juan Martínez, que es va incorporar a la firma a finals de 2007, però porta més de 20 anys assessorant clients nacionals i estrangers en matèria de fiscalitat internacional i preus de transferència. Llicenciat en Dret, compta amb diversos estudis d’aprofundiment en les seves matèries de referència, així com un Màster en Fiscalitat Internacional i preus de transferència, cursats a Espanya i a l’estranger

Toni Justícia és el tercer nou soci equity de fiscal, amb un ampli bagatge en assessorament internacional de companyia i experiència en centenars de transaccions en les àrees de planificació, reestructuracions i due diligences. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, té més de 22 anys d’experiència d’assessorament.

Forensic i Consultoria també incorporen dos nous Socis

Juan Francisco Nasser es va incorporar a l’equip de Forensic l’any 2015, línia liderada pel soci director de Financial Advisory Ramon Galceran i que compta amb el soci Fernando Lacasa com a màxim responsable de l’especialitat. No obstant això, ja havia iniciat la seva carrera professional el 2003 a KPMG, tant a Nova York com a Madrid. A més, durant cinc anys va ser gerent en la direcció de fusions i adquisicions d’Indra, on va participar en nombroses transaccions a Llatinoamèrica, Europa, Orient i Àsia.

Per la seva banda, Manuel Sanmartín es va incorporar a l’estiu de 2014 a la línia de Consultoria de Negoci i Innovació de Grant Thornton, dirigida pel soci director Antonio García-Lozano. Des d’ella ha treballat per a grans multinacionals de sectors tan diversos com defensa, automoció o banca, en la gestió de projectes complexos en diferents àrees d’aquestes organitzacions, com la financera, la comercial, la de regulació i compliment o la tecnològica.

Font: Grant Thornton