CVNE ha escollit Epson com el seu partner tecnològic per avançar en la personalització dels seus productes. Gràcies a la sèrie d’impressores Epson ColorWorks, el celler pot personalitzar les etiquetes de les ampolles segons els gustos dels seus clients. Aquest model permet la injecció de tinta a color i fa possible que CVNE pugui imprimir les seves pròpies etiquetes en alta qualitat amb gran rapidesa.

Concretament, el model utilitzat per CVNE és la ColorWorks C3500, que permet la personalització de les seves ampolles reserva, tant per venda on-line, com per a esdeveniments i celebracions. A través d’aquesta solució s’han quadruplicat les vendes del producte en dos anys i s’ha ampliat el projecte creant un “fotomaton” que permet al visitant dels cellers fotografiar-se per personalitzar la seva pròpia ampolla.

Xavier Aliaga, Head of Sales Business Systems de Epson Ibèria, afirma que “la nostra missió és ajudar a transformar la indústria de l’etiquetatge per a passar del monocrom al color, ja que la incorporació d’aquest últim permet elevar la imatge de marca i atreure l’atenció del consumidor per a incrementar la voluntat d’adquisició del producte”. A més, conclou: “En els últims anys hem vist créixer el catàleg dels fabricants quant a materials autoadhesius dissenyats per a l’etiquetatge. Aquesta àmplia gamma de materials, combinada amb l’ús de les impressores ColorWorks, permeten a tot tipus d’empreses de qualsevol sector beneficiar-se de l’etiquetatge a color “a casa”. El fet que es pugui fer sota demanda permet reduir costos totals d’impressió i etiquetatge per emmagatzematge i inventari. D’aquesta manera, s’evita l’obsolescència (canvis de disseny o normatius) i el desaprofitament (per quantitats mínimes de fabricació o deterioració del material passat un temps), contribuint als objectius de desenvolupament sostenibles”.

Epson, multinacional associada a Sant Cugat Empresarial, a través del seu equipament tecnològic, segueix oferint a les empreses un producte únic. La tecnologia Epson té com a objectiu augmentar la productivitat, reduir els temps d’espera i liderar la transformació digital de les empreses.