L’entitat associada col·labora amb tres projectes de reforestació a Espanya que compensen més de 3.600 tones de diòxid de carboni.

Banc Sabadell continua avançant en el seu compromís amb la sostenibilitat i amb el medi ambient posant el focus en la reducció d’emissions pròpies, en la compensació i en l’acompanyament a clients amb solucions sostenibles i assessorament que els ajuden en la transició ecològica a ser neutres.

L’entitat ha aprovat invertir en projectes forestals a Espanya certificats pel Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic i que es materialitzarà durant el primer trimestre del 2022 per compensar l’emissió de 3.632 tones de diòxid de carboni.

En concret, el banc aposta per tres projectes forestals que ajuden a absorbir emissions ja existents a la atmosfera. Dos d’aquests s’ubiquen a Galícia, concretament a Parada de Achas (1.083 Tn. CO2) i a Laza – Touza (151 Tn. CO2), i el tercer és un projecte de reforestació en concepte de bosc sostenible (2.398Tn.CO2) i se situa a la Serra de Gredos (Àvila), on aporta sinergies al Parc Regional i a Red Natura 2000.

La directora de sostenibilitat de Banc Sabadell, Ana Ribalta, ha destacat que “aquesta actuació és un altre exemple d’alineació de l’activitat de Banc Sabadell amb l’Acord de París i forma part de l’estratègia de sostenibilitat, que focalitza, entre d’altres, el nostre compromís de seguir avançant en la reducció d’emissions pròpies i la neutralitat de totes les nostres operacions”.