La companyia associada, líder en innovació, ocuparà l’estand C30 del pavelló 4.2 del 31 de maig al 3 de juny.

Epson torna a FESPA Berlín amb demostracions d’impressió en viu al seu estand. El líder tecnològic mundial estarà acompanyat per diversos dels seus partners de tot Europa per presentar múltiples aplicacions d’impressió, i els resultats excel·lents que s’aconsegueixen amb la seva gamma d’impressores d’injecció de tinta comercials i industrials. La companyia vol posar en valor que ara són moltes les oportunitats d’ampliació de negoci de les empreses, amb noves àrees que els poden permetre activar fonts d’ingressos addicionals i, alhora, millorar la seva capacitat de transformació cap a la sostenibilitat i la digitalització.

L’estand d’Epson en aquesta edició estarà dividit en diferents àrees que cobreixen múltiples aplicacions d’impressió. A l’àrea de personalització, dues de les impressores de sublimació d’Epson, a més de la impressora DTG SureColor SC-F2100, mostraran com expandir negocis al sector dels articles personalitzats dissenyant gammes pròpies d’articles personalitzats, com tasses, clauers, carcasses de telèfon , estoretes per a ratolí, samarretes o coixins. En aquest sentit, la primera impressora de sublimació de tinta A4 d’Epson, la SureColor SC-F100, és ideal quan l’espai és reduït, mentre que la SureColor SC-F500 de 24 polzades ofereix més velocitat i agilitat en temps de lliurament, fiabilitat i un cost de propietat baix. Les impressores, que són fàcils de configurar i utilitzar sense necessitat de coneixements especialitzats, treballaran a l’estand al costat d’una planxa SubliTec 3D.

A l’àrea de cartelleria, la primera impressora de gran format amb tinta de resina de base aquosa d’Epson, la guardonada SureColor SC-R5000L, mostrarà com és de fàcil imprimir en una àmplia gamma de substrats, com wallpaper, cartelleria lleugera i papers artístics .

Josep Maria Coll, director de Commercial & Industrial Printing d’Epson Ibérica, comenta: “Ara que les empreses de tot Europa s’estan recuperant de les aturades, és el millor moment per diversificar nous mercats en creixement, i maximitzar el potencial d’ingressos que aquestes àrees poden oferir. La nostra gamma d’impressores exposades a FESPA, juntament amb les solucions ofertes per molts dels nostres principals partners a nivell europeu, demostren com és de fàcil i rendible per als impressors fer realitat aquest impuls per al negoci”.