L’Orquestra Simfònica Sant Cugat, associada a Sant Cugat Empresarial, participa a la Festa de Tardor de Sant Cugat d’aquest any, que se celebra aquest cap de setmana a la Plaça d’Octavià. La formació simfònica santcugatenca tindrà un estand al llarg del matí de diumenge, dia 23 d’octubre, en aquesta trobada d’entitats de Sant Cugat, que enguany arriba a la 47ena edició.

Al llarg del dia, responsables de l’Orquestra i sòcies i socis de l’Orquestra explicaran a qui ho desitgi l’activitat de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, els motius pels quals van fer-se socis, perquè els agrada ser-ho, i proporcionaran informació dels propers concerts. A l’estand hi haurà CDs de concerts de l’Orquestra i, entre d’altres publicacions, el llibre “La Jana, viola de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat”, adreçat als infants, però també a les persones melòmanes de les altres edats. Un dels atractius de “La Jana, viola de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat” és que incorpora nombrosos codis QR dels concerts que s’esmenten al text, que permeten gaudir-los de nou.

La promoció “Fes-te Soci de la Simfònica Sant Cugat” continua activa aquest mes d’octubre. Els qui es facin nous socis tindran 2 entrades addicionals per assistir acompanyats al concert de valsos i danses de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. A més, si es fan socis el mateix diumenge 23 d’octubre, a la Festa de la Tardor, seran obsequiats amb un petit regal.