Banc Sabadell ha decidit prorrogar un any més el patrocini de l’Open de tennis de Barcelona-Trofeu Conde Godó. D’aquesta manera, l’edició de l’any vinent serà la catorzena patrocinada per l’entitat, d’ençà que el 2008 va assumir el paper de patrocinador principal del torneig.

Amb aquesta renovació, la presència de Banc Sabadell com a principal espònsor del torneig barceloní arribarà a una durada de 14 anys, la més gran en la història de l’esdeveniment. D’aquesta manera, es posa de manifest l’excel·lent relació existent entre el RCTB-1899 i el banc i permet al Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó encarar la seva 68 edició mantenint-se en l’elit dels tornejos de terra batuda, sent un els de major tradició entre els ATP World Tour 500.

Per a Banc Sabadell mantenir el patrocini en les actuals circumstàncies derivades de la pandèmia suposa un acte de responsabilitat, l’expressió de la seva decidida aposta per la ciutat de Barcelona i el seu compromís amb el certamen i amb l’activitat econòmica i empresarial.

Font: Banc Sabadell