Aquest dijous l’entitat social Specialisterne ha organitzat a les instal·lacions d’ESADE Sant Cugat, un “cafè amb impacte”, on han explorat les claus per a innovar a través de la inclusió.

L’acte ha comptat amb les ponències de la sòcia fundadora de Igualando, Mar Gaya; del director del Centre de Competències Mòbil Mobile de Worldline, Santi Ristol; de la responsable de Persones de Specialisterne Espanya, Sònia Yanguas; i de l’escriptor, músic i responsable de Comunicació de Specialisterne Itàlia.

El debat ha permès descobrir com la diversitat en equips de treball poden impulsar la creativitat i generar solucions innovadores als desafiaments actuals.

Aquest café amb impacte s’emmarca dintre de la iniciativa de Barcelona+B, impulsada per B Lab Spain, EADA Business School, Ferrer i l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la seva agència de promoció econòmica Barcelona Activa, com a socis estratègics.

L’esdeveniment ha comptat amb una representació de Sant Cugat Empresarial, encapçalada per la directora de relacions publiques i comunicació, Haidé Ibars, i de diferents empreses associades.

Specialisterne explora les claus per a innovar a través de la inclusió