ricohRicoh, la multinacional tecnològica amb seu a Sant Cugat, augmentarà la seva plantilla en 150 treballadors més i que se sumarà a les 1.650 persones que ja té a la ciutat. Ho ha dit el director general de la companyia, Ramon Martín, aquest divendres 25 d’abril. Ha avançat que el centre santcugatenc començarà a donar servei a la filial francesa que Ricoh va adjudicar fa uns mesos i que es tracta d’un servei d’atenció telefònica.

El Centre de Serveis Compartits actualment dóna servei a l’estat espanyol, Portugal i Itàlia i a partir d’aquesta tardor és quan entrarà en servei el mercat francès, cosa que suposa que la plantilla integra personal de 13 nacionalitats diferents.

La filial espanyola de la multinacional tecnológica Ricoh va facturar 216 milions d’euros el 2013, un 4 % més que l’any anterior, en un exercici marcat per l’adquisisció de l aunitat productiva d’Aventia i la diversificació del seu negoci a Espanya.

Objectiu

L’objectiu del 2014 es ”reforçar” la posició de la companyia en el mercat de la impressió i accelerar la diversificació cap el segment de negoci de serveis a les empreses, apostant per la línia de serveis IT, especialment en el que suposa la integració d’aplicacions en l’àmbit de la gestió de l’agregació de les plataformes digitals amb la gestió de documents, segons ha explicat el director general.

Ricoh té una cartera de 30.000 clients que es distribueixen en tres segments de negoci del món de les pimes, les administracions públiques i la gran empresa. La Generalitat és client de Ricoh després d’haver guanyat una part d’una concessió de serveis informàtics.

La companyia també disposa d’un centre BPO a L’Hospitalet del Llobregat que es ”seguirà reforçant”, segons Martín.

Font: Tot Sant Cugat