richoRICOH ha estat guardonada amb la condició de “Prime” en el Sistema d’Avaluació de la Sostenibilitat de la compañía alemanya Oekom Research AG.

Els punts pels quals RICOH ha estat especialment valorada són els següents: la introducció i implementació integral de directrius en relació a la reutilització i reciclat del producte, el desenvolupament positiu i el llançament de productes energèticament eficients, els compliment dels productes amb estrictes criteris per a la prevenció de substàncies químiques sensibles per al medi ambient, i l’augment de la recuperació, la reutilització i el reciclatge del producte.

Oekom Research és una de les agències d’avaluació líders a escala mundial en l’àmbit de la inversió sostenible. En la categoria de Comunitat i Medi Ambient, avalua de forma exhaustiva les empreses d’acord amb uns determinats criteris per a cada sector, i reconeix com “Prime” a les empreses que destaquen per l’excel·lència en el seu sector en particular.

RICOH també porta 11 anys consecutius figurant en la llista “FTSE4Good Index Series”, l’índex d’inversió socialment responsable d’FTSE Group (Regne Unit). Així mateix, forma part per segon any consecutiu de l’”Índex Global de Sostenibilitat Dow Jones” publicat per S&P Dow JJones Indices (Estats Units) i RobecoSAM (Suïssa). A més a més, RICOH ha estat situada aquest any en la Silver Class com a companyia avançada amb excel•lent sostenibilitat, el que ha facilitat altes qualificacions a nivell global..

RICOH promourà encara més la seva gestió sostenible del medi ambient adoptada des de finals de 1990, incloent iniciatives que assoleixin simultàniament la preservació del medi ambient i la rendibilitat, i que lluitin per aconseguir una societat sostenible a través de la creació i l’expansió del negoci.

RICOH és una empresa tecnològica global especialitzada en equipament digital per a oficina, solucions d’impressió de producció, sistemes per a la gestió de documents i serveis de TI. Amb seu a Tòquio, el Grup RICOH opera en prop de 200 països i regions. En l’any fiscal finalitzat el 31 de març de 2014, els ingressos del Grup RICOH van sumar un total de 2.195 milers de milions de iens japonesos (aproximadament 21.300 milions de dòlars), d’acord amb la normativa comptable IFRS. La major part de la facturació de l’empresa prové de productes, solucions i serveis que milloren la interacció entre les persones i la informació. RICOH també produeix càmeres digitals premiades a tot el món i productes industrials especialitzats.