tribuna2Aquest dijous 6 de juliol, es celebrarà al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès, una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que comptarà amb les ponències del CEO del Mobile World Capital Barcelona, Aleix Valls; i del divulgador econòmic i consultor de transformació i estratègia digital, Marc Vidal. L’acte serà moderat pel periodista Jofre Llombart.

L’associació Sant Cugat Empresarial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Sant Cugat Actiu, organitza el Tribuna Sant Cugat Empresarial a fi de:
· Potenciar el foment de la dinamització del teixit econòmic associatiu de la ciutat i la seva interrelació amb el territori, assolint un major grau d’impacte i visibilització de l’existent.
·Promoure la ciutat com a territori generador d’oportunitats en els àmbits del coneixement i la innovació i catalitzador de projectes d’activitat econòmica d’àmbit local, nacional i internacional.
· Consolidar la col·laboració públic-privada engegada des de la creació del programa i materialitzada en nombroses activitats de la ciutat.
 
El Programa del Tribuna Sant Cugat Empresarial serà el següent:
 
13h. Recepció.
13:20h. Benvinguda i parlaments.
13:30h. Conferència a càrrec d’Aleix Valls (CEO Mobile World Capital Barcelona) i Marc Vidal (Divulgador econòmic i consultor de transformació i estratègia digital). Moderat per Jofre Llombart.
14:30h. Dinar relacional.
16:00h. Cloenda.