La companyia associada Moventia ha estat distingida amb el Segell d’Entitat Compromesa amb la Cultura de la Fundació Catalunya Cultura, en reconeixement a la seva vinculació i labor per a promoure la cultura catalana. Es tracta del primer segell de prestigi impulsat per aquesta fundació, en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona, creat amb l’objectiu de donar visibilitat i reconèixer a aquelles empreses que contribueixen a mantenir i a reforçar la cultura de Catalunya.

Moventia, empresa referent en mobilitat sostenible i fidel al seu compromís amb la societat i les persones, aposta entre les accions del seu Pla Estratègic de Responsabilitat Social Corporativa, per fomentar la cultura que considera, a més, un factor clau per a reconstruir el teixit econòmic local i generar ocupació.

Moventia manté una participació continuada en l’àmbit cultural a través de la seva aliança amb el Palau de la Música Catalana, com a Mecenes Protector, per a contribuir a impulsar la programació artística de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana. Moventia manté també un acord de col·laboració amb l’Orquestra Simfònica del Vallés i el Gran Teatre del Liceu, entre d’altres.

“La cultura és un dinamitzador econòmic i ens dona reputació com a país. Desafortunadament està patint molt amb els efectes de la pandèmia i, per això, des de Moventia continuem apostant més que mai per reforçar aquest sector que, en definitiva, acosta el coneixement del patrimoni i la cultura catalana a la nostra societat”, afirma Sílvia Martí, VP Corporativa, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, que afegeix que el segell otroga a Moventia un posicionament estratègic, projecció, distinció, cultura de marca, singularitat, orgull i sentit de pertenença a la clutura, porque la cultura és riquesa i la cultura és país”.