logo-banc-sabadellFa 20 anys que el Banc Sabadell va iniciar la seva activitat a l’Índia quan, el 1994, va ser la primera entitat financera espanyola en establir-se en el país per aprofitar el seu mercat potencial.

El 2004, l’entitat catalana va obrir una oficina de representació a Nova Delhi, sent una altra vegada el primer banc a fer-ho. En els últims 10 anys, aquesta oficina, dirigida per Deepesh Malaviya, s’ha convertit en un referent per l’empresa espanyola que vol internacionalitzar-se a l’Índia.

Actualment, l’activitat del Banc Sabadell al país és molt intensa. Així doncs, compta amb una elevada quota de mercat, amb el 27,2% en crèdits documentaris d’exportació. També ha ajudat a 129 empreses espanyoles a establir-se a l’Índia en cerca de noves oportunitats de negoci.

Un mercat cada vegada més potent

Fa 20 anys, l’interès que despertava l’Índia era molt menor a l’actual. Amb una població de 1.200 milions d’habitants, aquest mercat suposa grans oportunitats i dinamisme social per activitats de comerç exterior i interior.

El creixement del PIB el 2013 va ser del 5% amb una xifra total de 1.413.095 milions d’euros, de manera que l’Índia és la desena economia mundial. La balança comercial amb Espanya va ser de 1.121,9 milions d’euros en exportacions i de 2.422,4 milions en importacions, i una inflació del 9,13%.

Banc Sabadell potencia la xarxa internacional

El Banc Sabadell té una àmplia xarxa internacional, amb presència directa en 18 països com la Xina, Singapur, Turquia, Unió dels Emirats Àrabs, entre altres, on facilita la internacionalització de les empreses amb diferents programes.

Font Via Empresa