L’empresa associada Epson renova la seva gamma insígnia d’impressores EcoTank sense cartutxos tant per a entorns domèstics, com per a treball híbrid i oficines petites. Amb les impressores A4 monofunció i multifunció de la nova gamma, així com els nous models A3, ja és possible gaudir d’una impressió mòbil senzilla i d’un cost per pàgina extraordinàriament baix.

Les guardonades EcoTank d’Epson, que han aconseguit una xifra de vendes de més de 60 milions d’unitats a tot el món des del seu llançament en 2010, permeten als usuaris estalviar fins a un 90% en costos d’impressió, gràcies als seus dipòsits que s’emplenen amb ampolles de tinta d’alt rendiment.

Totes les noves impressores EcoTank d’Epson incorporen la tecnologia d’impressió Sense Calor gràcies al seu capçal d’impressió Micro Piezo, que garanteix un menor consum energètic i una menor necessitat de substitució de peces, el que es tradueix en menys residus generats. Dos dels nous models (EcoTank ET-3850 i ET-4850) també incorporen la tecnologia de capçal d’impressió PrecisionCore d’Epson, la tecnologia d’impressió d’injecció de tinta més ràpida del món.

José Ramón Fernández, business manager d’Epson Ibèrica, afirma: “Ara que l’activitat a la llar és més activa i dinàmica que mai i que moltes més persones treballen des de casa, les nostres noves impressores EcoTank són una excel·lent incorporació a qualsevol oficina o despatx habilitat a casa. Amb uns costos d’impressió ultrabaixos, els avantatges de la impressió sense cartutxos i una connectivitat mòbil millorada, qualsevol persona trobarà en aquesta gamma la impressora ideal”.

Noves incorporacions EcoTank A3 per a empreses

Epson amplia la seva gamma d’impressores EcoTank per a empreses, incorporant noves unitats A3: la EcoTank Pro ET-16680, amb impressió A3 en color i monocrom i la impressora monocroma EcoTank ET-M16680.

Aquests equips d’impressió sense cartutxos garanteixen una vida perllongada amb una gran autonomia i sense complicacions, ja que no requereixen de constants substitucions de consumibles ni necessitat d’emmagatzematge de cartutxos de tinta, sent l’alternativa energèticament més eficient a les impressores làser.

“Aquests productes tot just requereixen intervencions i resulten ideals per a qualsevol empresa que necessiti imprimir en mides A3 i que desitgi fer-ho de manera sostenible”, conclou José Ramón Fernández, business manager d’Epson Ibèrica.