Aquest reconeixement dóna visibilitat a la feina constant de la companyia associada a Sant Cugat Empresarial, per fomentar el sector cultural.

Eurofragance, empresa creadora i productora de fragàncies, ha rebut el “Segell d’Empresa compromesa amb la cultura” atorgat per la Fundació Catalunya Cultura en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona, reconeixent la tasca diària d’Eurofragance en suport a la cultura catalana.

Es tracta del primer segell de prestigi per donar visibilitat a l’acció empresarial que contribueix a sostenir i reforçar la cultura a Catalunya i es concedeix a aquelles empreses amb una tasca diària en l’impuls del sector.

La distinció té una validesa de tres anys, a partir dels quals s’haurà de renovar seguint el mateix procés i destacant noves activitats desenvolupades per la companyia en favor de la cultura.

Eurofragance, empresa compromesa amb la cultura, col·labora des de fa anys en diferents projectes

Durant el temps més difícil de la pandèmia, l’empresa associada va promoure una donació de loció higienitzant per a donar suport a l’art i la cultura de Barcelona, just en un moment en el qual era molt complicat trobar gel hidroalcohòlic. Va col·laborar amb el Liceu, Palau de la Música, el CCCB, la Pedrera, la Casa Vicens i el Consorci de Turisme de Barcelona, acció que també va contribuir a cuidar i protegir els visitants d’aquestes institucions.

Així mateix, Eurofragance també està participant en el projecte solidari “Essencials”, una col·lecció exclusiva d’espelmes aromàtiques d’autor inspirades en sis sectors de la cultura: cinema, literatura, circ, música, teatre i museu, els beneficis es destinaran a algunes de les principals associacions que componen aquest sector.

A més, la companyia mostra un suport constant amb diferents accions anuals com la celebració d’un concurs de fotografia per a promocionar la creativitat artística a l’empresa; el patrocini de la Barcelona Olfaction Week per promoure la cultura olfactiva; és sòcia del Beauty Clúster de Barcelona, entitat que treballa per visibilitzar la cultura de la bellesa, la perfumeria i la ciència olfactiva i, també té en marxa una acció de mecenatge amb el Teatre Liceu, institució cultural de referència.