El pròxim primer executiu liderarà el nou pla estratègic i impulsarà la transformació digital de l’entitat.

El Banc Sabadell ha confirmat aquest dijous a la tarda el nomenament de César González-Bueno com a nou conseller delegat en substitució de Jaume Guardiola, que es jubila tot i que seguirà vinculat a l’entitat com a president de Banc Sabadell Mèxic.

César González-Bueno, amb més de 23 anys d’experiència en posicions directives de banca, va fundar ING Direct Espanya i va ser conseller delegat d’ING a Espanya i Portugal, així com membre de Comitè de Direcció Global d’ING durant el període en què va dirigir el banc a Europa per al grup. També va dirigir la creació i venda d’EVO i el reflotament de Novagalicia Banc abans de la seva venda a NCG Banco. Així mateix, González-Bueno està vinculat a Banc Sabadell des de març de 2020 en la seva condició de conseller de TSB, cosa que li atorga una visió global i coneixement de l’entitat.

El proper CEO liderarà el Banc Sabadell del futur i participarà i col·laborarà des del primer moment en el disseny i posada en marxa d’un nou pla estratègic, els eixos i objectius principals del qual es faran públics durant el primer trimestre del 2021.

César González-Bueno ha manifestat que “és un honor tenir la responsabilitat de dirigir Banc Sabadell, una de les institucions de més bona reputació a Espanya. El banc disposa d’una franquícia de primera línia i una base de clients per créixer i afrontar amb èxit el futur”.

Segons l’opinió de el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, “la dilatada experiència de César, així com la seva reeixida trajectòria liderant processos estratègics d’innovació, digitalització i reestructuració, el converteixen en el perfil idoni. El banc afronta en aquesta nova etapa l’acceleració de la seva estratègia digital i l’enfortiment de la seva franquícia domèstica en els mercats que lidera. Estic convençut que contribuirà, de manera decisiva, a impulsar l’oferta digital de grup“.

Font: Banc Sabadell