Amb aquesta operació Grifols manté el seu compromís de donar suport a països com Canadà a aconseguir l’autosuficiència de medicaments plasmàtics essencials promovent la col·laboració amb els sistemes nacionals de salut en benefici dels pacients.

Grifols, companyia global de el sector de la salut i un dels principals productors mundials de medicaments derivats del plasma, ha tancat la compra al grup sud-coreà GC Pharma (Grup) d’una planta de fraccionament de plasma, una de purificació d’immunoglobulina i una d’albumina a Mont-real (Canadà) per 370 milions de dòlars, així com, en una transacció separada, 11 centres de plasma als EUA de Green Cross per 90 milions de dòlars.

Aquesta transacció forma part de l’estratègia de creixement sostenible de Grifols a nivell global centrada en augmentar el proveïment de plasma i a continuar potenciant l’expansió internacional com dues dels seus eixos principals.

“Aquesta adquisició, a més de ser un nou i important pas en la nostra estratègia de creixement sostenible a llarg termini, compleix amb el nostre propòsit de continuar fent costat als països perquè puguin aconseguir l’autosuficiència de medicaments plasmàtics, essencials per als pacients que depenen d’ells”, assenyala Víctor Grífols Deu, co-CEO de Grifols.

“La incorporació d’11 centres de plasma als EUA ens permet continuar refermant el lideratge i els avantatges competitius que ens proporciona la nostra xarxa de centres de plasma. Expandir la nostra capacitat d’obtenció i fraccionament de plasma és fonamental per a continuar garantint als pacients de tot el món un accés segur a aquests medicaments plasmàtics essencials”, afirma Raimon Grífols Roura, co-CEO de Grifols.

Font: Grifols