Comencem pel principi… Què és JD Edwards UXOne?

És l’avanç en l’experiència de l’usuari d’Oracle JDEdwards EnterpriseOne. Gràcies a aquesta millora seràs més ràpid i productiu; a continuació t’expliquem com…

Les dades són ara fàcils de comprendre perquè es presenten mitjançant gràfics senzills, per fi aconseguiràs analitzar i comprendre ràpidament el que està succeint a temps real. A més UX One permet fer tot això des de pàgines de destinació creades concorde als rols que existeixen en cadascuna de les indústries. La interfície mostra la informació segons categories que segueixen el paradigma d’Alertar, Analitzar i Actuar. Tens una agenda atapeïda? Et costa prioritzar les teves obligacions diàries? Oracle JD Edwards EnterpriseOne UX One, t’envia notificacions en viu, just quan una situació requereix una atenció especial. Gràcies a aquesta novetat, podràs prendre decisions adequades, amb la certesa de saber que estàs treballant en el que realment és urgent i no “prioritari”.

UX One es basa en eines de configuració perquè puguis gaudir d’una experiència de l’usuari pròpia. Amb aquesta millora, podràs personalitzar els components i treballar còmodament. La informació se’t presentarà de manera evident, amb el que estalvies un temps considerable buscant dades.

Els 7 beneficis d’Oracle JD Edwards EnterpriseOne UX One:

1- Pàgines d’aterratge basades en rols creades sota el lema: Alertar, Analitzar i Actuar.
2- Interfícies gràfiques modernes que brinden informació a simple vista.
3- Personalització de formularis amb canvis d’interfície flexibles.
4- Aglutina informació interelacionada gràcies a les aplicacions CafeOne.
5- Crear les teves pròpies anàlisis amb l’ús de Plantilles i utilitats pròpies.
6- Agrupa dades per a agregacions, incloses conversions de moneda.
7- Trampolins per a col·locar tasques clau en una pàgina composta.

Imagina comprendre, i reaccionar en temps rècord a tot el que succeeix en la teva empresa. Tens més dubtes? Qualita et fa una demostració gratuïta i personalitzada.

Escriu-los sense compromís a comunicacion@qualita.es

Per a descobrir més, fes click en el vídeo https://www.youtube.com/watch?v=KnbA-3PfvIM