La companyia desenvolupa dispositius de grafè intel·ligents per al tractament de trastorns cerebrals com el parkinson i l’epilèpsia.

BStartup Health, el programa dedicat a startups de salut de Banc Sabadell, ha dut a terme la primera inversió entre les startups seleccionades en la tercera convocatòria de el programa. Es tracta d’INBRAIN, spin-off de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) i ICREA, fundada el 2019 a Barcelona i dedicada a el desenvolupament de teràpies de neuromodulació utilitzant una interfície neuronal revolucionària basada en grafè.

Amb aquesta última inversió la companyia amplia la seva ultima ronda d’un milió d’euros liderada per les inversions prèvies dels fons Sabadell-Asabys, Alta Life Sciences Spain I i d’altres inversors i accionistes com l’Institut Català de Finances (ICF), Finaves i l’ICN2.

INBRAIN està desenvolupant la interfície neuronal menys invasiva i més intel·ligent el mercat que, impulsada mitjançant intel·ligència artificial i l’ús de big data, tindrà la capacitat de llegir i modular l’activitat cerebral, detectar biomarcadors específics de la teràpia i desencadenar respostes adaptatives per obtenir resultats òptims en teràpies neurològiques personalitzades.

BStartup de Banc Sabadell inverteix en la medtech INBRAIN Neuroelectronics

BStartup tanca la seva tercera convocatòria BStartup Health amb 146 candidatures

INBRAIN és la primera inversió formalitzada de les quatre startups seleccionades dins de la tercera convocatòria BStartup Health a la qual s’han aplicat 146 startups i spin-offs. En aquest programa de suport a projectes de salut en fases pre-seed i seed, la inversió va dirigida fonamentalment a validar la tecnologia o investigació, i el negoci.

Cadascun d’ells rebrà una inversió de 100.000 euros i es beneficiarà d’un programa d’acompanyament. Yolanda Pérez, directora de BStartup, ha valorat la nova edició: “Aquest any ha estat rècord en nombre projectes i també en la seva qualitat. INBRAIN n’és un clar exponent: els seguíem de fa temps, perquè tenen una tecnologia pionera a nivell mundial, amb un científic d’un enorme reconeixement al seu camp, el Dr. José A. Garrido, que a més s’ha sabut acompanyar d’especialistes en negoci a la seva alçada. Creiem que és una empresa que pot tenir un gran paper en el tractament de malalties com el parkinson o l’epilèpsia”

Font: Banc Sabadell