La mesura forma part del ferm compromís de la companyia amb la societat, el Sistema Nacional de Salut i els pacients en aquests moments de crisi sanitària.

Roche Espanya farà efectiva en els pròxims dies una donació de material i productes sanitaris per tal d’intensificar la seva col·laboració amb les autoritats sanitàries i el Sistema Nacional de Salut per frenar l’expansió de la malaltia COVID-19, causada pel nou coronavirus.

La donació inclou 76.000 màscares, gairebé 70.000 parells de guants, més de 10.000 ulleres de protecció, 10.000 viseres, un miler de vestits de protecció, gairebé 2.000 envasos de gel hidroalcohòlic, un centenar de respiradors monitoritzats i un miler de pulsioxímetres, entre d’altres materials i productes sanitaris.

La companyia informa en un comunicat, que tots aquests materials seran distribuïts al llarg dels propers dies a hospitals de tota la geografia espanyola per tal de facilitar en la mesura del possible als professionals sanitaris la seva tasca d’assistència i cura dels pacients amb COVID-19.

“Aquesta donació forma part del ferm compromís de la nostra companyia amb el sistema sanitari, els professionals, els pacients i el conjunt de la societat espanyola per a atallar com més aviat aquesta crisi sanitària, que podrem superar si treballem tots de forma conjunta”, explica Stefanos Tsamousis , director general de Roche Farma Espanya.

Des del principi d’aquesta emergència venim col·laborant estretament amb les autoritats sanitàries espanyoles en l’abordatge de la pandèmia en diferents àmbits, i així seguirà sent en el futur”, afegeix per la seva banda Jaime Vives, director general de Roche Diagnostics a Espanya.