Epson, empresa tecnològica líder global, associada a Sant Cugat Empresarial, ha estat reconeguda com una de les 100 organitzacions més innovadores a nivell mundial. Per desè any, la companyia ha estat inclosa al prestigiós rànquing Top 100 Global Innovators que duu a terme anualment des del 2012 la firma internacional de serveis d’informació Clarivate.

El llistat Top 100 Global Innovators es desenvolupa mitjançant una comparació i una anàlisi de les innovacions impulsades durant l’any per companyies de tota mena de sectors, com ara el químic, el de l’automoció, o el tecnològic, entre d’altres. D’aquesta manera, se seleccionen aquelles organitzacions que es troben a dalt de tot quant a innovació global, tenint en compte factors com, per exemple, el nombre de sol·licituds de patents presentades durant el darrer exercici, les seves patents en propietat, o l’abast global de les invencions desenvolupades.

La inclusió d’Epson en aquesta llista per desena vegada suposa un nou reconeixement al compromís de la companyia amb la innovació constant com a eix estratègic per ajudar a crear un món més sostenible i eficient. En són exemples algunes de les iniciatives més recents de la companyia, com el projecte desenvolupat en col·laboració amb el dissenyador Yuima Nakazato per crear productes tèxtils més sostenibles a partir de material reciclat, i usant la tecnologia Dry Fiber Technology d’Epson.

Raúl Sanahuja, responsable de comunicació d’Epson, apunta: “Haver estat nomenats, per desena vegada, com una de les organitzacions més innovadores a escala global és tot un orgull per a la companyia. La nostra principal prioritat és, i continuarà sent, trobar maneres d’utilitzar el talent i la creativitat de totes les persones que formem part de Epson per a ajudar a resoldre els principals desafiaments que tenim per davant com a societat. Estem convençuts que la nostra filosofia d’innovació eficient, compacta i precisa ajuda a millorar la vida de les persones i, al mateix temps, ens permet sumar esforços en la creació d’un món millor.”

Epson reconeguda com una de les 100 empreses més innovadores del món