atur santcugat 2017L’atur ha baixat un 4,1% a l’abril a Sant Cugat, segons les últimes dades publicades per l’Observatori de Treball i Model Productiu del Departament d’Ocupació de la Generalitat. En concret durant l’últim mes han trobat feina 116 santcugatencs i santcugatenques situant la taxa d’atur al 6,8%.

A dia d’avui, a la ciutat hi ha 2.689 persones apuntades a les llistes de l’atur. En aquest sentit, el tinent d’alcalde d’Ocupació, Pere Soler, s’ha felicitat de la bona dada d’ocupació, senyal de la bona marxa i dinamització econòmica de la ciutat i ha destacat que “feia anys que no es veia un 6,8% d’atur a Sant Cugat. Estem satisfets amb la feina feta, però des d’Ocupació activarem de manera immediata noves polítiques per incidir especialment en la inserció dels col·lectius amb més dificultats.”

La taxa d’atur de la ciutat se situa a la meitat respecte a la mitjana del país que se situa al 12,18% (425.751 persones en situació d’atur) i també a la meitat del conjunt del Vallès Occidental on és del 12,75% (56.118 persones en situació d’atur).

Respecte fa un any, fins a 462 persones han trobat feina a la ciutat, el que representa una baixada interanual del 18%. Actualment a Sant Cugat hi ha 39.393 persones en edat de treballar.

 

Font: Ajuntament de Sant Cugat