38d45203-5b10-42f9-a3e5-47c85c2151c2La farmacèutica alemanya Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, ha inaugurat el nou centre de tecnologies de la informació, aquest divendres.

Hi han assistit el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, el president del comitè d’accionistes, Christian Boehringer, i altres autoritats del govern local.

Durant l’acte, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha dit que en els últims dos anys “s’està captant molta inversió estrangera”. Segons Mas, això vol dir que “hi ha gent que confia en nosaltres i ens veu com un país atractiu”. De fet, “ser atractius ha de ser l’objectiu perquè les economies no entenen de fronteres”, ha afegit. Per això, Mas ha assegurat que a Catalunya “volem ser un gran centre d’operacions” i ha conclòs “com més petit és el país, més necessitat té de posicionar-se fora”.

Més inversió estrangera
D’acord amb l’estadística Foreign Direct Investment (FDI) del Financial Times, que ha facilitat el conseller Puig, Mas ha explicat que durant el 2013 Catalunya va ser la primera regió de l’Europa continental en captar inversió estrangera i la quarta en nombre de projectes d’inversió estrangera. Segons les mateixes dades, duran el què portem d’any (gener-juliol del 2014), Catalunya es troba en la primera posició en nombre de projectes.

El president del Govern ha felicitat la farmacèutica per apostar per crear ocupació perquè “necessitem feina i si és bona feina, millor”. Mas ha dit que “moltes empreses han trobat a Catalunya un bon lloc per desenvolupar les seves activitats” i que “el què diferencia un lloc d’un altre són les persones”. A més, ha manifestat que “la indústria farmacèutica és fonamental a Catalunya”.

Font: Via Empresa