L’operadora associada Parlem Telecom ha iniciat aquesta setmana una ofensiva comercial amb importants rebaixes en les tarifes que ofereix i amb una millora de la qualitat del producte. En concret, s’incrementa la velocitat mínima de la fibra i s’aposta per les gigues (GB) compartides, cosa que s’afegeix a l’aposta de la companyia de telecomunicacions pels preus definitius. Així, també es desmarca del mercat basat principalment en “les ofertes amb promocions”. Aquest impuls suposa un salt endavant respecte a la competència en el balanç de qualitat-preu per les tarifes oferides.

Totes les tarifes de fibra+mòbil es veuen beneficiades pels nous preus i prestacions. L’operadora associada augmenta, així, la velocitat mínima de la fibra, passant dels 300 Mbps actuals a un mínim de 500 Mbps. Entre les ofertes destacades hi ha la d’una línia de mòbil i 50 GB incloses amb fix i fibra de 500 Mbps per 39,90 € al mes. Abans s’oferia fibra de 300 Mbps + 80 GB de dades mòbils per 39,95€/mes i al cap de tres mesos 43,95€/mes, per la qual cosa la millora és substancial. També s’hi pot trobar una gran millora tecnològica en la tarifa de fibra i fix. Pel mateix preu, el que abans suposava una velocitat de 600Mb ara en son 1000Mb. A més a més, Parlem Telecom ha creat una nova funcionalitat de GB compartides (amb un màxim de cinc línies per paquet i que suposen 4€/mes la primera línia addicional, sense afegir GB extres al conjunt, i a partir de 7€/mes la segona, sumant 10 GB).

Hi ha hagut altres millores de preu en les tarifes. La fibra de 600 Mbps + 100 GB de dades mòbils per 53,95€/mes tindrà un substitut: la tarifa de 500 Mbps + 100 GB per 45€/mes i una de 1000 Mbps + 50GB per 50€/mes. Paral·lelament, disposar de dues línies compartides amb fix, fibra i mòbil també millora: amb fibra de 500 Mbps, fix i mòbil amb 50 GB el preu és de 43,90€ al mes. Totes aquestes ofertes tenen trucades il·limitades.