Parlem Ventures, l’acceleradora d’start-ups del sector tecnològic impulsada per l’empresa associada Parlem Telecom i Inveready, ha tancat la segona convocatòria anual, en la qual s’han seleccionat 14 projectes d’emprenedoria d’entre les 40 propostes que s’han postulat per participar-hi. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Mobile World Capital Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, vol promoure start-ups de Catalunya, País Valencià i Balears que es trobin en fase llavor (seed stage).

ls diversos partners del programa d’emprenedoria han seleccionat en aquesta segona convocatòria les iniciatives empresarials que més s’ajusten als objectius de Parlem Ventures, que busca start-ups capaces d’oferir solucions tecnològiques innovadores al mercat B2B (business-to-business). Les propostes triades en aquesta fase són Astronnaut, Gretel, Okify, Opground, Sense, Welme App, Soof, Numen Technologies, VisualifeAR, Dustbuster, Wipass, Tracks CO2, Biwel i Kokuai. Les quatre últimes empreses d’aquest llistat compten amb dones emprenedores.

Durant les properes setmanes, els responsables dels 14 projectes seleccionats participaran en sis workshops on es tractaran temes com ara el model de negoci, l’estratègia de go to marketfundraisingthe founder’s playbook, etc., que conclouran amb la celebració d’un pitch day el 16 de desembre, en el qual es presentaran totes les propostes davant d’un Comitè de Selecció, que triarà les start-ups guanyadores d’aquesta segona convocatòria.