La Càtedra AgroBank Qualitat i Innovació en el sector agroalimentari de la Universitat de Lleida reconeix la recerca d’excel·lència que s’està desenvolupant i promou la transferència de coneixement al sector.

CaixaBank i la Universitat de Lleida (UdL), a través de la Càtedra AgroBank ‘Qualitat i Innovació en el sector agroalimentari’, han llançat la primera convocatòria del premi Càtedra AgroBank al millor treball final de màster (TFM) realitzat per una alumna en l’àmbit de l’agricultura, la ramaderia i l’alimentació. La Càtedra, sensible als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) anunciats per l’ONU, i concretament el que impulsa l’assoliment de la igualtat entre els gèneres i l’empoderament de les dones, llança aquest premi per reconèixer el talent i impulsar la carrera professional de les alumnes brillants que hagin cursat un màster sobre el sector agroalimentari.

El premi Càtedra AgroBank al millor TFM es desenvoluparà en dues fases. En la primera, el jurat, que estarà format pel director de la Càtedra AgroBank i els membres del Comitè Assessor Científic Tècnic de la mateixa, seleccionarà 6 finalistes que passaran a la segona fase d’avaluació. Es valorarà especialment que el treball realitzat estigui relacionat amb la innovació, la qualitat o la seguretat agroalimentària. En la fase final, d’entre tots els treballs preseleccionats, s’escollirà el millor TFM, l’autora del qual rebrà un premi dotat amb 3.000 euros.

Totes les universitàries interessades en participar podran presentar les seves candidatures des de l’1 de setembre fins al 31 d’octubre del 2020 a través de catedragrobank@udl.cat.

Podran optar al premi totes aquelles alumnes que hagin defensat el seu TFM en un màster universitari (oficial) o un màster habilitant en qualsevol Universitat espanyola durant el curs acadèmic 2018-2019, havent obtingut una qualificació mínima de 9.0 sobre 10.0.

Per a CaixaBank, aquest guardó té com a objectiu donar visibilitat a les dones científiques i fomentar l’equitat i la igualtat de gènere en les ciències. CaixaBank ha estat inclosa, per segon any consecutiu, en l’Índex d’Igualtat de Gènere de Bloomberg 2020, un selectiu que inclou les companyies del món més competitives amb la igualtat de gènere a través de les seves polítiques i la transparència en la divulgació dels seus programes i dades relacionats amb el gènere.

Font: CaixaBank