L’operadora es converteix en partner del club gironí i li proporcionarà infraestructura de fibra, internet i telefonia mòbil.

Parlem Telecom s’ha convertit en l’operadora de telecomunicacions oficial del Girona Futbol Club per a la resta de l’actual temporada 2020-2021 i per a la propera, la 2021-2022. L’acord, que han signat a la gespa de l’Estadi Municipal de Montilivi Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem Telecom, i Delfí Geli, president del Girona FC, converteix l’empresa catalana en partner tecnològic del club gironí.

Aquesta col·laboració entre ambdues entitats contempla que Parlem Telecom sigui des d’ara l’operadora que proporcionarà al Girona FC serveis complets de fibra i wifi a l’Estadi Municipal de Montilivi i a les oficines del club, així com telefonia mòbil per a tots els seus treballadors. La imatge de Parlem Telecom estarà també present a diverses instal·lacions i entorns comunicatius del club gironí. Així mateix, els socis del Girona FC es beneficiaran de l’acord amb descomptes en els serveis que ofereix Parlem Telecom.

La col·laboració de l’operadora de telecomunicacions amb el Girona FC suposa un pas rellevant en l’expansió que està duent a terme Parlem Telecom arreu dels territoris de parla catalana promovent valors com la proximitat, la catalanitat i l’excel·lència tecnològica. Així, esdevenir partner d’una entitat històrica com el club gironí permet a Parlem Telecom implicar-se en la defensa de l’esport català i formar part d’un projecte futbolístic emblemàtic molt arrelat a les comarques gironines.

Font: Parlem Telecom