La multinacional amb seu a Rubí ha confiat la comunicació per al Sud d’Europa a l’agència de comunicació associada edeon, situada a Sant Cugat del Vallès.

Els serveis que s’ofereixen des de l’agència són els propis de la comunicació corporativa i RRPP, i pel cas de DSV s’estan potenciant el desenvolupament de tasques de relacions públiques amb mitjans de comunicació especialitzats en logística, transport i economia, també amb els mitjans generalistes . Els periodistes de l’agència s’encarreguen de la redacció de notes de premsa, convocatòries de mitjans i altres articles d’interès per al sector, l’elaboració de clippings detallats en què s’especifiquen les aparicions principals en mitjans de comunicació, el sentiment, l’impacte i el valor publicitari estimat, entre d’altres indicadors i serveis de comunicació corporativa.

Des de l’agència edeon també estan creant continguts de valor, en diferents idiomes, optimitzats per al posicionament SEO de la web de DSV, i vídeos corporatius o vídeo màrquetings que ajuden a enriquir els articles informatius publicats a la web de la multinacional.

Per a l’equip de comunicació i premsa d’edeon és un plaer treballar amb la gran empresa del sector logístic, DSV, i poder demostrar el potencial de la comunicació empresarial. Aquesta incorporació a la cartera de clients de l’agència demostra l’aposta que l’agència de comunicació està fent al sector de la logística, un sector amb molt potencial a Catalunya, i que des de ja fa anys troba a edeon el millor aliat per donar-se a conèixer als diferents mercats.

Catalunya, per la situació estratègica i les bones connexions amb la resta d’Europa, s’ha convertit en un punt clau que moltes empreses valoren, i l’agència de comunicació edeon vol aprofitar. “Som un enclavament perfecte per al sector logístic al sud d’Europa, l’empresa DSV ja fa molts anys que se’n va adonar, i nosaltres, des d’edeon, volem ajudar-los a comunicar el seu dia a dia”, assegura el director de comunicació i màrqueting d’edeon, Lluís Feliu, que afegeix; “el sector logístic inclou empreses que desenvolupen activitats molt diverses; des de la distribució directa fins al disseny i la gestió de tota la cadena logística, i des de la nostra agència de comunicació tenim serveis per ajudar-los amb la comunicació i campanyes de màrqueting”.

Recentment l’agència edeon, associada a Sant Cugat Empresarial, també ha creat el Naming d’una nova empresa del sector logístic, ha desenvolupat tot el Branding i l’estratègia de comunicació per operar als diferents mercats del sud d’Europa.

DSV - Global Transport and Logistics entra a formar part de la cartera de l'agència de comunicació edeon