Visita Cellers Torres

Una representació de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel seu president Joan Franquesa, va visitar el passat divendres les instal·lacions de Cellers Torres, situades a Pacs del Penedès.

 

 

Aquesta trobada s’emmarca dins de la col·laboració entre ambdues entitats, iniciada amb l’organització de la darrera edició de Converses el passat 26 d’octubre, amb el tema “Avantatge competitiu amb la neurociència, cas Cellers Torres”, que va comptar amb la presència de Carlota Roset, Directora de GastroWine Concepts de Cellers Torres, i de Jorge Fernández, CEO i Chief Cognitive Officer de Kernel Business Consulting. Els dos ponents d’aquell acte van estar presents en la visita institucional del passat divendres dia 15.

La trobada va començar amb la visita del Celler, situat a Pacs del Penedès, on neix un dels vins més emblemàtics de la Família Torres, Mas La Plana, elaborat amb els millors ceps de cabernet sauvignon.

Posteriorment es van desplaçar al restaurant Mas Rabell, propietat de la Família Torres, per degustar la cuina del seu prestigiós xef Sergi Millet. A la part final del dinar, van rebre la visita de Miguel Agustín Torres, president de Cellers Torres, i de Marimar Torres, fundadora i propietària del celler que porta el seu nom: Marimar Estate, a Califòrnia, tots dos membres de la quarta generació, amb els quals van poder conversar sobre les particularitats, valors i trets diferencials de l’emblemàtica empresa.

Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial, en acabar la visita, mostrava la seva satisfacció pel tracte rebut i l’experiència enriquidora que va suposar, a la amfitriona de la jornada, Carlota Roset: “Ha estat una experiència magnífica. Els interessos de la nostra associació i de l’economia de Sant Cugat, tenen moltes ramificacions al voltat de tot el territori amb empreses de fora de Sant Cugat. Aquesta col·laboració amb Cellers Torres és una mostra molt clara d’aquesta voluntat d’arribar i de col·laborar amb aquestes empreses”.