El Centre Dental Francesc Macià, situat a la ciutat de Sant Cugat del Vallès, ha adquirit aquest mes de febrer la Clínica Dental Sendra del terme municipal de Pallejà. L’adquisició d’aquesta clínica dental suposa un pas endavant en la seva expansió estratègica.

Aquest nou canvi de propietat significarà la incorporació de moltes novetats, tant a nivell tecnològic com en oferta de serveis, per a tots els pacients de la Clínica Sendra  i del Centre Dental Francesc Macià. Entre els quals destaca la incorporació del nou servei personalitzat d’odonpediatria,  especialment pensat pels pacients més petits, i un nou servei de tractament per a pacients especials, que fins ara donava en exclusiva, ambdós, la Dra. Cristina Carrasco al centre dental de Sant Cugat del Vallès.

A nivell de tecnològic, la Clínica Sendra oferirà un nou servei de radiologia digital per dur a terme ortopantomografies i teleradiografies, a la pròpia clínica i sense la necessitat d’haver-se de desplaçar a altres ciutats per fer servir aquest tipus tecnologia, fet que fins ara succeïa.

També, els pacients de Pallejà i Sant Cugat podran gaudir d’una nova tecnologia 3D (una radiologia en 3 dimensions) com és el  CBCT que s’aplicarà en tractaments d’ortodòncia, endodòncia, cirurgia i implants, i la qual podran gaudir al centre de Sant Cugat del Vallès, ben a prop de Pallejà i en un lloc amb fàcil aparcament.

La Dra. Cristina Carrasco explica que “estem segurs que el nou servei de radiologia digital que incorporem a la Clínica de Pallejà oferirà una molt bona solució als pacients i tindrà una molt bona rebuda, fins ara els pacients havien de desplaçar-se fins a Martorell, i a partir d’ara ho podran gaudir al costat de casa”.

També, afegeix queen el cas del  CBCT és un nou servei punter tecnològicament que incorporem a la clínica de Sant Cugat amb l’objectiu d’oferir uns tractaments molt més acurats i precisos, a més reduir el temps de desplaçament dels pacients de les dues clíniques, que fins ara havien de desplaçar-se fins a la ciutat de Barcelona”.

Nova data d’obertura Clínica Sendra

La nova obertura de la Clínica Dental Sendra – Centre dental Francesc Macià de Pallejà està prevista per a finals del mes de febrer, ja que, des del dilluns 12 de febrer, la clínica romandrà tancada fins el proper dilluns 26 de febrer per realitzar obres de millora.

Arran de d’aquest període d’obres, la Dra. Cristina Carrasco explica que “volem avisar a tots els pacient de Pallejà que durant els dies que la clínica estarà d’obres seguirem tenint l’atenció telefònica i, en cas d’urgència podran trucar al mòbil de la Clínica de Pallejà o al de Sant Cugat, en el qual us podrem atendre mentre la clínica de Pallejà estigui tancada”.

La direcció del Centre Dental Francesc Macià es mostra molt il·lusionada amb aquesta adquisició perquè és un fet que permetrà millorar el servei dels pacients de Pallejà i dels de Sant Cugat. L’objectiu de tot l’equip de professional del  Centre Dental Francesc Macià, l’equip de Pallejà i de Sant Cugat, es seguir treballant cada dia per aconseguir l’excel·lència i guanyar-se la confiança de tots els pacients de les dues clíniques.

Arran de l’adquisició de la Clínica Dental Sendra, el Centre Dental Francesc Macià de Sant Cugat del Vallès es veurà beneficiat de la incorporació del servei d’odontopediatria i pacients especials, el CBCT, periodoncista, entre molts altres. els quals podrem aplicar als tractaments dels nostres clients”, explica la Dra. Cristina Carrasco.

El Centre Dental Francesc Macià, associat a Sant Cugat Empresarial, sempre s’ha caracteritzat pel servei d’atenció de qualitat i la seva proximitat. L’equip dels dos centres dentals seguirà preocupant-se de la salut dels pacients i del seu entorn oferint els millors tractaments dentals amb la tecnologia més avançada.