La companyia associada, que ha presentat recentment la nova impressora SureColor SC-F6400H, continua posant la innovació al servei d’una major personalització i versatilitat.

Epson reforça la seva aposta pel mercat de les impressores de sublimació de tinta. Aquesta tècnica, una de les més versàtils i creatives del mercat, té un alt potencial d’estalvi de costos per a la indústria de la impressió gràfica digital. Les tendències clau, actualment, es dirigeixen cap al control total de la tinta, potenciant la qualitat dels dissenys i la creativitat del treball final.

Durant els últims anys, la companyia associada a Sant Cugat Empresarial, ha apostat per la sublimació mitjançant la creació de noves impressores especialitzades en aquesta tècnica. Això, a més, posant el focus en la personalització, mitjançant equips i processos d’impressió versàtils i capaces de generar una varietat destacada de productes. Exemple d’això és la impressió de cartelleria tèxtil, mitjançant la creació de teixits sublimats més lleugers i fàcils de manejar; així com la impressió tèxtil, que es pot dur a terme en diversos materials, com el polièster.

Per continuar explorant el sector, Epson, juntament amb Standkolor, empresa líder en sublimació en gran format, han organitzat un Open Day, una sessió tècnica que comptarà amb la presència de diversos agents clau especialitzats a la indústria de la sublimació. En aquesta trobada es tractaran temes diversos com el potencial de la tècnica en els negocis d’impressió, la rellevància de la sostenibilitat en els processos de sublimació, així com les darreres novetats d’Epson en aquest àmbit.

D’aquesta manera, la trobada es consolida com a punt de partida per continuar fomentant sinèrgies innovadores i reflexionar sobre el futur de la impressió per sublimació.

SureColor SC-F6400H, la darrera novetat d’Epson

Al camp de la sublimació, la impressora Epson SureColor SC-F6400H, és l’última de les novetats de la companyia i es consolida com una clara aposta per enfortir el seu lideratge en aquest sector.

La SureColor SC-F6400H, que és la primera impressora de sublimació de tinta de 6 colors i 44 polzades d’Epson, és ideal per a aplicacions de producció tèxtil, productes personalitzats i reproducció fotogràfica d’alta qualitat. A més d’assolir cotes més grans de productivitat i reducció de residus, incorpora la tecnologia PrecisionCore Micro TFP d’Epson, dissenyada per oferir una qualitat d’imatge excepcional, que obre la porta a un ventall més ampli d’aplicacions, tant per a materials rígids com tèxtils.

“Si per alguna cosa és coneguda Epson és per la seva tasca incansable per crear noves tecnologies que col·laborin en la creació de solucions d’impressió integrals que ofereixin els nivells més alts de qualitat, flexibilitat i rendibilitat”, ha apuntat Jordi Yagües, Business Manager d’Epson. “Aquestes noves tecnologies són el resultat d´una intensa tasca d’escolta activa i associació amb els nostres clients, entenent les seves necessitats i oferint nivells molt alts de personalització”.

SureColor SC-F6400H, la darrera novetat d'Epson