Ubicat al cor financer de la Ciutat Comtal, aquest nou projecte se suma als sis centres actuals que tenen a les zones més exclusives de Madrid i Barcelona.

Amb aquest nou projecte, l’empresa associada Networkia Workspaces gestiona un total de més de 16 mil metres quadrats a nivell nacional i triplica la facturació en tres anys, arribant als 10 milions d’euros.

Networkia Workspaces, operador d’espais flexibles, amplia els seus actius a Barcelona amb el nou projecte Networkia Diagonal, situat al districte financer per excel·lència de la Ciutat Comtal.

L’operació es compon de la compra d’un centre de negocis existent situat en la 8a planta de l’edifici al qual se sumen dues noves plantes aconseguint prop dels 3000m2. Aquesta complexa operació ha comptat amb l’assessorament de dos dels principals actors del sector immobiliari com són BNP Paribas Real Estate i Cushman & Wakefield i suposa una inversió inicial de 2 milions d’euros.

Amb aquest nou projecte, Networkia es consolida com a operador líder a les principals zones prime de la Ciutat Comtal, gràcies als seus centres ubicats a Passeig de Gràcia, Rambla de Catalunya, Portal de l’Àngel i, aquest darrer, a l’Avinguda Diagonal.

Networkia Workspaces amplia els seus actius a Barcelona amb NETWORKIA DIAGONAL

Aquest edifici que es troba estratègicament situat a l’Avinguda Diagonal 601, i des del 2022, després de les últimes millores en matèria de sostenibilitat, compta amb la certificació d’eficiència energètica: LEED Gold. Es tracta del primer centre de la companyia que té una qualificació d’aquestes característiques.

En línia amb la seva filosofia, Networkia en aquest nou centre recull en el disseny i l’estructura l’interès creixent de les empreses per edificis que ajudin a promoure la salut i el benestar dels seus ocupants duent a terme la implantació del seu model “Networkia Green”.

Networkia Workspaces amplia els seus actius a Barcelona amb NETWORKIA DIAGONAL

L’arribada de Networkia a Diagonal suposa per a la companyia associada, una vegada més, consolidar una etapa de creixement que planteja dur a terme d’una manera coherent, meditada i estratègica. Aquesta no és l’única novetat de l’operadora, ja que estan gestionant en paral·lel l’ampliació del seu projecte Networkia Castellana al cor financer de Madrid. Amb aquests últims actius, NETWORKIA passa a gestionar més de 17.000 metres quadrats al territori nacional, consolidant-se al Big Ten espanyol d’operadors de coworking i flex space.

Networkia Workspaces amplia els seus actius a Barcelona amb NETWORKIA DIAGONAL

En paraules de Juanjo Martínez, Fundador i CEO de Networkia Business Center: “Fa anys que intentem ser presents a la principal àrea de negocis per excel·lència de Barcelona i, finalment, estem molt satisfets d’haver-ho aconseguit. Els nostres 3 centres a Barcelona conformen un triangle al cor de la ciutat, però ens quedava pendent aquesta ubicació al nostre portfoli. A més, la certificació energètica LEED Gold de l’edifici li confereix una singularitat addicional davant de l’entorn”.