Aquestes empreses treballaran durant els pròxims mesos amb diferents equips de negoci del banc: AgroBank, MicroBank, CaixaBank Payments & Consumer i CaixaBank Sènior.

Les start-ups GreeMkoAplanetAdopta un abuelo i Reby han estat les guanyadores de la primera edició del programa d’innovació oberta DayOne Open Innovation Program, impulsat per CaixaBank a través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors.

Aquestes empreses, participants de l’última edició dels Premis EmprendorXXI, treballaran, al llarg d’un període d’entre tres i sis mesos, amb les diferents divisions de negoci de l’entitat financera per dissenyar projectes d’innovació conjunts. Concretament, els equips involucrats són AgroBank (línia de negoci pel sector agroalimentari), MicroBank (el banc social de CaixaBank), CaixaBank Payments & Consumer (entitat líder a Espanya en finançament al consum i solucions de pagament) i CaixaBank Sènior (serveis financers per a persones majors).

Escenari de col·laboració en el desenvolupament d’innovació

La primera edició del projecte DayOne Open Innovation Program ha anat dirigida a les 993 empreses d’Espanya i Portugal que han participat a l’última edició dels Premis EmprenedorXXI. Un jurat, integrat per representants de diferents àrees del grup CaixaBank, i que ha comptat amb el suport de facilitadors externs experts en innovació, ha decidit les solucions que millor s’han adaptat als reptes plantejats.

Amb aquesta iniciativa, l’entitat pretén acostar l’ecosistema emprenedor a les diferents àrees de negoci de CaixaBank i desenvolupar conjuntament proves de concepte.

Font: CaixaBank