Amb l’arribada del nou any, moltes persones es plantegen nous objectius, i una de les decisions més importants és la de millorar els hàbits alimentaris. Menjar a casa ofereix una oportunitat inigualable per controlar els ingredients, gaudir de plats personalitzats i iniciar una dieta saludable i equilibrada.

Les dues botigues de la Teca Sàbat, la de Ribatallada i la de CollFavà, ofereixen a tots els seus clients una gran varietat de plats gastronòmics que són una autèntica delícia i els quals s’ajusten a tots els gustos i a les necessitats de cada persona.

L’equip de cuina de la Teca Sàbat treballa molt dur, durant tot l’any, per elaborar una àmplia i llarga varietat gastronòmica amb productes de primeríssima qualitat perquè els clients puguin escollir els plats que més els hi agradi, en funció de l’alimentació que estiguin seguint.

“A la nostra cuina hi trobareu la combinació perfecta entre la cuina tradicional i la cuina de mercat amb les tècniques més innovadores que els nostres xefs elaboren adaptant-se a les necessitats de cada client i de cada ocasió: oferim una cuina que té present els productes de temporada i tot allò que ens ofereix la cuina mediterrània”, destaca l’equip de cuina de la Teca Sàbat, empresa associada a Sant Cugat Empresarial.

Els avantatges de poder escollir el menjar preparat per seguir una dieta saludable i equilibrada són els següents:

Comoditat i estalvi de temps

Menjar a casa amb la Teca Sàbat és una realitat i,a més, un estalvi de temps ja que no cal dedicar tantes hores a la cuina preparant àpats complicats. Aquesta comoditat permet mantenir els bons hàbits alimentaris fins i tot en els dies més ocupats, contribuint a la consistència i els èxits a llarg termini en la consecució dels objectius de salut.

Varietat d’opcions per a tothom

Començar una nova dieta pot ser un repte, però la Teca Sàbat facilita aquest procés amb la seva àmplia gamma d’opcions. Pots trobar una gran varietat de plats que satisfaran les preferències alimentàries dels clients, això fa que mantenir una dieta equilibrada sigui més accessible i agradable.

Personalització dels plats

Amb les elaboracions de la Teca Sàbat, no només es té el control sobre els ingredients, sinó que també es pot personalitzar els plats segons els gustos i les preferències de cada persona.

Des de les opcions de proteïnes fins als acompanyaments, cada detall és personalitzable. Això no només fa que menjar a casa sigui deliciós, sinó que també garanteix que els plats s’adaptin a les teves necessitats i metes nutricionals.

Experiència gastronòmica a casa

Amb la Teca Sàbat, no només menjaràs a casa, sinó que experimentaràs una autèntica delícia culinària. Els seus plats són elaborats amb cura i passió, proporcionant una experiència gastronòmica única a la pròpia casa de cada client. Això no només et permet gaudir de la bona cuina sinó també fomenta un vincle emocional amb els aliments que consumeixes.

Informació pels al·lèrgens

A les dues botigues de Sant Cugat, hi ha informació detallada sobre els ingredients utilitzats als productes, assegurant total transparència quant a possibles al·lèrgens. D’aquesta manera, es brinda als clients la tranquil·litat de prendre decisions informades sobre el consum. La seguretat alimentària és la prioritat de la Teca Sàbat.

El fet de menjar a casa amb la Teca Sàbat és una oportunitat per viure una experiència gastronòmica única mentre es manté una dieta equilibrada. Amb la seva varietat d’opcions personalitzables, control sobre els ingredients i la comoditat afegida, iniciar l’any amb hàbits alimentaris saludables mai ha estat tan fàcil i deliciós. Optar per aquesta opció no només és un pas cap a una vida més saludable, sinó també cap a una relació més conscient i plaent amb els aliments.

La Teca Sàbat explica els avantatges del menjar preparat per començar l’any amb una dieta saludable i equilibrada