Digital Imagen, una empresa amb una àmplia experiència en el món de la impressió digital, ha posat en marxa en els últims anys un ambiciós projecte juntament amb HP i 3M per a canviar el mètode tradicional de pintura dels vehicles ferroviaris per la retolació integral.

Al llarg dels últims anys, Digital Imatge ha estat escollida pels primers fabricants i personal de manteniment del sector ferrocarril com RENFE, TALGO, ACTREN, BTREN NERTUS, INTEGRIA, CAF, ALSTON o STADLER, gràcies als acords que manté amb multinacionals del sector com HP i 3M, cobrint satisfactòriament les més altes exigències de qualitat i eficàcia.

Per a realitzar aquesta tasca, Digital Imagen compta amb la tecnologia d’impressió HP Latex 1500, que principalment aporta tres avantatges sobre la resta de les solucions i impressió, com són: la garantia, qualitat i fiabilitat. Garantia per estar dins del sistema de materials compatibles de 3M i poder oferir a les grans empreses certificats d’eficiència ecològica en el producte final.

Qualitat, ja que a l’incorporar tintes i capçals d’última generació que permeten oferir als clients una estabilitat de color mai abans vista. Finalment, fiabilitat, ja que les impressores HP Latex 1500 estan dissenyades perquè l’operari realitzi els canvis necessaris en materials de desgast habitual i tenir així una qualitat d’impressió perfecta des del primer metre imprès.

Fins a la data, Digital Imagen porta més de 190 unitats de trens viniladas, entre Rodalies Madrid, Rodalies Catalunya, així com cinc unitats d’Alta Velocitat (Avlo) i acaben de començar un nou projecte per al vinilat de 95 unitats de Mercaderies amb un contundent èxit en la fabricació i execució dels treballs realitzant una mitjana de 2 unitats setmanals.