Les entitats han signat un acord per oferir assegurances de salut als clients particulars, autònoms i pimes de Banc Sabadell.

Banc Sabadell i Sanitas han signat un acord de comercialització d’assegurances de salut per als pròxims cinc anys amb l’objectiu d’impulsar la contractació d’aquests productes entre els clients particulars, autònoms i pimes de banc, i créixer en quota de mercat a Espanya.

L’entitat financera aportarà a l’aliança la seva àmplia xarxa comercial a Espanya, amb més de cinc milions de clients, a través de les seves 1.678 oficines i 6.394 gestors. Així mateix, BancSabadell Assegurances Generals, companyia asseguradora participada per Banc Sabadell, i Sanitas han acordat la subscripció en coassegurança d’aquesta nova assegurança de salut. Per la seva banda, Sanitas, com a companyia especialista en salut, posarà a disposició dels clients del banc serveis com la videoconsulta, que permeten una gestió digital de la salut, a més de tots els recursos del seu quadre mèdic, format per més de 49.000 especialistes i 4.000 centres mèdics concertats. Sanitas compta amb una provisió pròpia formada per quatre hospitals -tres a Madrid i un a Barcelona-, 20 centres mèdics multiespecialitat, 16 centres de benestar i més de 180 clíniques dentals. El servei de videoconsulta oferirà als clients accés a 3.000 metges del quadre de la companyia amb 35 especialitats disponibles.

 

Font: Banc Sabadell