BETWEEN creu en el talent i en les iniciatives de joves motivats per assolir els seus objectius. El passat 16 de juliol es van signar els convenis on BETWEEN es compromet a donar suport a tots dos equips, aportant recursos econòmics per a la construcció dels seus projectes. Ja sumen 2 anys consecutius en els quals ha patrocinat l’equip del ETSEIB Motorsport i l’equip ETSEIB Racing.

Les dues associacions estan formades per estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) i tenen com a objectiu construir un cotxe (en el cas del Motorsport) i una moto (l’equip Racing) per competir en les seves respectives proves.

Between dóna suport un any més al talent del ETSEIB

Aquest any, l’equip Motorsport a part del seu projecte habitual de dissenyar i construir un monoplaça, ha fet una incursió amb el projecte driverless. Aquest últim consisteix a adaptar el cotxe CAT11e, construït per a l’edició de l’any passat, i convertir-lo en un cotxe autònom. L’equip implementarà tot el necessari per aconseguir completar els dos projectes i competir a la Formula Student que començarà el proper 20 d’agost.

Per la seva banda, l’equip Racing té com a repte dissenyar i construir un prototip d’una moto de competició. La posaran a prova en la competència d’internacional MotoStudent que es durà a terme a la tardor del 2020.

Font: BETWEEN