Epson afegeix un nou projector home cinema a la seva gamma EpiqVision, amb el llançament de l’EH-LS650, un projector assequible per a la llar. Aquest nou projector 4K PRO-UHD amb projecció làser intel·ligent ve carregat de funcions de millora de l’experiència audiovisuals d’alta qualitat, a més d’oferir una configuració intuïtiva amb una connectivitat excel·lent i una visualització senzilla per a tota la família. El seu disseny modern i elegant encaixa fins i tot en els espais més petits, fet que el converteix en un substitut ideal per a la televisió tradicional.

Disponible tant en blanc com en negre, l’EH-LS650 porta l’experiència immersiva de la gran pantalla a casa teva amb Android TV per gaudir d’una infinitat de continguts, amb Chromecast integrat per a una transmissió de plataformes de streaming senzilla i sistema de so YAMAHA per a una qualitat del so impressionant. L’EH-LS650 us permet accedir, compartir i gaudir de tot tipus de continguts d’entreteniment siguis on siguis.

Els altaveus YAMAHA de 20 W integrats en aquest projector s’incorporen a una carcassa metàl·lica perforada i funcionen també com un altaveu intel·ligent independent al projector. A més, amb Android TV, el projector ofereix milers de pel·lícules, programes i jocs de Google Play, YouTube i continguts de moltes altres aplicacions.

José Pereira, product manager d’Epson Ibérica, comenta: “L’EH-LS650, la nostra darrera incorporació a la família EpiqVision, és un projector assequible i elegant que es pot gaudir amb amics i en família. No només té un aspecte impressionant, sinó que també se sent increïble. Mai abans havia estat tan fàcil substituir la teva televisió i aconseguir una gran pantalla a casa”.

L’EH-LS650B/W estarà disponible a partir de l’octubre del 2023.